صفحه نخست
چرا اسرائیل به غزه حمله می کند؟ آیا هدف نفت است؟
نویسنده: ابو معصوم مجاهد
مترجم : نور محمد مدقق
باز هم فلسطین، باز هم درد، باز هم سرزمین های که بوی مرگ می دهد. اسرائیل جنایتکار که در 5 آگوست 2022 به طور وحشیانه به سرزمین های فلسطین حمله کرده بود، همچنان به ریختاندن خون مردم مظلوم ادامه می دهد. انسانها در برابر دیدگان بشریت کشته می شوند؛ البته اگر بشریتی باقی مانده باشد... پیش روی چشمان دموکراتهایی که در هر فرصتی قصد دارند به کسی/کسانی درس دموکراسی بدهند، مردم مظلومانه کشته میشوند. غرب که بنام آزادی، حقوق و قانون فریاد می زند، حتی نمی تواند جنایات اسرائیل را محکوم کند. صهیونیست های ظالم، فاشیست و وحشی که جز از خود به هیچکسی حق زندگی نمی شناسند، تمام جهان را به بردگی گرفته اند. بنابراین، با انتظار و امید مهربانی از کشورهای جهانی که اسرائیل را به عنوان ارباب خود می پذیرند، آیا می توان از این جنایات جلوگیری کرد؟
اسرائيل صهيونيست هر وقت که به دنبال مصالحی برای استفاده در سياست داخلی خود باشد، هر وقت که خواسته باشد خون فلسطينی ها را مي ريزاند. بر اساس آمارهای کنونی، در حملات 5 آگوست، 32 شهید و هزاران زخمی بجا مانده است؛ و همچنان 1600 خانه با خاک یکسان شده است. از جهان آزاد باید پرسید: آیا فلسطینی ها انسان نیستند؟ آیا در فلسطین دولتی وجود ندارد؟ کجاست حقوق بشر؟ کجاست قانون بین الملل؟ البته جنگ ها با ضعیف بودن یکی از طرفین آغاز می شود، زیرا این به طرف مقابل جرأت می دهد. اما صلح زمانی حاصل می شود که قوت نیروهای دو طرف برابر باشد. یکی از نخست وزیران سابق ترکیه پروفیسور دکتر نجم الدین اربکان میگفت که: «اسرائیل فقط با زبان زور میفهمد». اما متأسفانه در شرایط کنونی به نظر می رسد که قدرتی در بین مسلمانان وجود ندارد که از آن علیه اسرائیل استفاده شود. گرفتار شدن مسلمانان به عشق و محبت دنیا و ناتوانی شان در ایجاد اتحاد اسلامی، به هر طریقی به یهودیان ترسوی اسرائیلی قوت و نیرو می دهد. دولت هایی که از پول یهودیان تغذیه می شوند و دولت هایی که نمی توانند فراتر از دستورات روتچیلد و راکفلر بروند، چگونه می توانند صدایی بر علیه اسرائیل بکشند؟ از این رو تمام دنیا در برابر خونریزی در فلسطین سکوت می کند و نقش سه میمون را بازی می کند.
سفر بایدن به خاورمیانه و آنچه اتفاق افتاد
قبلا در ادراک پوست درباره سفر بایدن رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه، مقالهی تحت عنوان «عید نیست، جشن نیست، چرا بایدن از خاورمیانه بازدید کرد؟» نوشته بودیم. در این مقاله سعی کرده بودیم تا در مورد اهداف پشت پردهی این سفر روشنایی بیندازیم. به نظر می رسد آنچه در این مقاله بیان کرده بودیم، کم کم در حال تحقق یافتن است.
بایدن در سفر خود به اسرائیل جملهی «من از شما صهیونیستتر هستم» را استفاده کرد. بر اساس توافقی که در اسرائیل صورت گرفته بود؛ بیان شده بود که به طور خاص هیچ یک از کشورهای منطقه نمی توانند علیه گسترش اسرائیل صدایی بلند کنند و آمریکا حافظ اسرائیل خواهد بود. در واقع، به محض اینکه بایدن منطقه را ترک کرد، سیلاب اشک و خون سرازیر شد. این بدان معناست که بسیاری از موضوعاتی که بایدن در سفر خود وعده داده بود، در حال عملی شدن است.
جنگ در منطقه در حال تشدید است. مردم مظلوم به طرز وحشیانه به قتل می رسند و جهان هنوز هم دارد سکوت خود را حفظ میکند. اما این ظالمان صهیونیست شاید امروز نه؛ اما یک روزی قطعاً تاوان این ظلم خود را به سنگین ترین وجه آن خواهند پرداخت. روزی که موازنهی قوا تغییر کند و امت اسلامی ـ مثلیکه در مدینه منوره یکجا شده بودند ـ گرد هم آیند، کسانی که این ظلم ها را مرتکب شدند و کسانی که در برابر این مظالم سکوت کردند، پاسخگوی اعمال خود خواهند بود.
اساس حملات اسرائیل در درجه اول مبتنی بر تفکر صهیونیستی و جاه طلبی های خائنانه ناشی از این تفکر است. از سوی دیگر حاکمان کشورهای منطقه با ترس از آسیب دیدن تخت و کرسی های شان دارند سکوت اختیار می کنند. از سوی دیگر، بایدن رئیس جمهور آمریکا، برای جلب حمایت از خودش در انتخابات میان دورهی ماه سپتامبر، از اسرائیل حمایت می کند. حمله اسرائیل البته فقط مذهبی نیست؛ ما می توانیم این را به وضوح در روابط روسیه و اسرائیل ببینیم. تنش بین اسرائیل و روسیه در حال افزایش است. دولت روسیه که اعراب را در جنگ اعراب و اسرائیل به اسرائیل فروخت. روسیه امروز می گوید که حتی هیتلر هم یهودی است، هیتلر به این دلیل که می خواست یهودیان اروپا را ترک کنند و به اسرائیل بروند، نسل کشی کرد. همچنان میگوید که آژانس اسرائیلی را که برای تأسیس اسرائیل تأسیس شده بود، می بندد.
انرژی در کجای این ظلم است؟
بلافاصله پس از سفر بایدن به خاورمیانه، روسیه با تشکیلات خودگردان فلسطین تماس گرفت. دلیل این موضوع چه می تواند باشد؟ به عنوان مثال، آیا می توان اطمینان حاصل کرد که اسرائیل از بحران انرژی در اروپا سود می برد؟ یا اینکه میتواند با گوشهگیری فلسطینیها و تنها گذاشتن آنها با مشکلاتشان و مصروف ساختن آنان با این مشکلات، در پسزمینه حملات اسرائیل باشد تا بتوانند راحتتر انرژی استخراج کند؟ شرکت گازپروم روسیه نیز برای استخراج نفت و گاز طبیعیِ منطقه با فلسطین توافق کرده بود. پس میتوان گفت که علت جنگ اقتصادی است. فلسطینیها از گرسنگی میمیرند و صهیونیستها، ـ فرزندان مقدس خدای یهوه ـ، با استثمار دنیا چاقتر میشوند؟
تا قبل از دهه 2000، جنگ های منطقه بیشتر به دلایل دینی و با هدف تامین نیاز آبی مربوط می شد. با کشف نفت و گاز طبیعی در غزه و مدیترانه شرقی در دهه 1990، شرکت انگلیسی BGدر سال 2001 با اسرائیل توافق کرد و نفت را در منطقه استخراج کرد. بعدها اداره غزه به حماس رسید و حماس اجازه استخراج نفت را نداد. گفته میشود که در پسزمینهی کشتار ماوی مرمره (Mavi Marmara)، اسرائیل این کار را به هدف استخراج گاز مدیترانه شرقی انجام داده است.مذاکره اسرائیل با غرب برای استخراج نفت و گاز، آغاز جنگ جدیدی در منطقه بود. نفت در منطقه بسیار به سطح زمین نزدیک است، می توان آن را از عمق 600 متری استخراج کرد. در عین حال این نفت کاملا کارآمد است.
قبل از کشف نفت در منطقه، انرژی در اسرائیل مانند چرخاندن آسیاب با ریزاندن آب بود. کمبود انرژی دولت اسرائیل را از نظر اقتصادی و اجتماعی تحت فشار قرار داده بود. نفت خریداری شده از خارج، منابع انرژی مورد استفاده برای ژنراتورها و سوخت خودروها به طور کامل تحت پوشش بودجه دولت قرار داشت. اگر نفت منطقه قابل استفاده باشد، دولت اسرائیل به منابع خارجی وابسته نخواهد بود. بنابراین باید نفت استخراج می شد؛ برای این کار باید توازن قوا حفظ میشد.
در شرایط کنونی تقریباً همه کشورهای منطقه با درگیری و آشفتگی داخلی خود دست و پنجه نرم می کنند. در عین زمان بایدن آمد و گفت: اگر به آنچه من می گویم عمل نکنید، دموکراسی را به شما باز می گردانم. او کشورهای منطقه را مرعوب کرد و آنها را مجبور به توافق با اسرائیل کرد. در واقع بیان شد که کشور امارات متحده عربی از هر کاری که انجام خواهد شد حمایت مالی خواهد کرد. اما دولت روسیه تحت حمایت انگلیس که در منطقه حضور دارد، قراردادهای استخراج گاز طبیعی و نفت به طور خاص با تشکیلات خودگردان فلسطین امضا کرد. اسرائیل از این وضعیت بسیار عصبانی شد و روسیه را در بالاترین سطح تهدید کرد. نیاز امروزی اروپا به انرژی و اینکه این انرژی از مدیترانه شرقی، غزه و منطقه فلسطین تامین خواهد شد، یکی از دلایل اصلی جنگ در منطقه است.
وضعیت مسلمانان و فلسطین
تعداد مسلمانان در جهان از مرز 3.5 میلیون نفر گذشت. اما ناموس و مال و جان و دین آنها به خواست و اراده کافر سپرده شده است. تعداد ما تقریباً نیمی از جمعیت جهان است. خیلی خوب، پس این همه این ذلت و تحقیر چرا؟ در حقیقت آیه 24 سورهی توبه این وضعیت را توضیح می دهد:«بگو: اگر پدران و فرزندان و برادران و همسران و قوم و قبیله شما، و اموالی که فراچنگش آوردهاید، و بازرگانی و تجارتی که از بیبازاری و بیرونقی آن میترسید، و منازلی که مورد علاقه شما است، اینها در نظرتان از خدا و پیغمبرش و جهاد در راه او محبوبتر باشد، در انتظار باشید که خداوند کار خود را میکند (و عذاب خویش را فرو میفرستد). خداوند کسان نافرمانبردار را (به راه سعادت) هدایت نمینماید.» همچنان در حدیثی آمده است: «روزی فرا میرسد که کافران به شما حمله می کنند همانطور که گرگ های گرسنه به مردار حمله می کنند؛ صحابه پرسید: «آیا ما در آن روز از نظر تعداد کم خواهیم بود یا رسول الله؟»
"نه! برعکس، تعداد شما بیشتر خواهد بود. اما شما مانند زبالهیپیش روی سیل خواهید بود. زیرا خداوند عظمت (هیبت) شما را از دل دشمنان شما خواهد زدود و در دلهای شما وهنقرار خواهد داد. اصحاب دوباره پرسیدند: یا رسول الله وهنچیست؟ "دوست داشتن دنیا و نفرت داشتن از مرگ"».
مسلمانان هدف خود را از آمدن به زمین فراموش کردند، برای خدا کار نمیکنند و نمیدانند که وظیفه احیای عدالت و خلافت به نام خدا در زمین به آنها سپرده شده است؛ این ناآگاهیها دلیل اتفاقاتی است که برای ما می افتد. امروز با وجود عجز و ناتوانی صهیونیستها که تعداد شان هم بسیار اندک است و در میان خود شان زد و خورد های هم دارند و در میان هم پراکندهاند، این وضعیت به طور آشکار بیانگر ذلتی است که امت در آن افتاده است. فراموش نکنیم که؛ پیروزی از آن مؤمنان است و پیروزی نزدیک است. اگر جوامعی در دنیا باشند که واقعاً به خدا ایمان داشته باشند و به مقتضای ایمان خود عمل کنند، قطعاً خداوند آنها را پیروز خواهد ساخت.امید است که این شرایط در بیداری امت اسلامی موثر باشد. امیدوارم روزی امت اسلامی متحد شود و اسرائیل و حامیانش پاسخگوی این جنایات خود باشند.
با درود و سلام …
Be the first to comment .